Home run vikend

Home run vikend
19. svibnja 2016.

Od prve izmjene gosti iz Karlovca odlučno su krenuli sa željom da pokažu splitskoj publici (cca 200) kako nisu došli samo odraditi ove dvije utakmice več pokušati pobjediti. Splitski startni pitcher Trevor Caughey  (9 inn, 5 ER, 9K) imao je velikih problema sa udaračima Karlovca koji su mu udarili devet udaraca od toga dva home run-a (Horvatić i Keim), ali uz pomoč obrane i dobro raspoloženog Ivana Račiča (3-3, 2 RBI, 4 R) na udaranju sa dva home run-a nekako priveo utakmicu kraju upisavši zajedno sa momčadi još jednu pobjedu u nizu.

Matineja u nedjelju donijela nam je još jednu nezvjesniju utakmicu na kojoj smo ponovo mogli vidjeli dobru igru. Olimpija je nastavila udarački dan sa 11 udaraca od toga tri home run-a (Horvatić i Keim 2), dok je Nada SM imala 12 udaraca koje je bolje posložila i iskoristila. 

Nada SM Split ovim važnim pobjedama protiv glavnog konkurenta za naslov najvjerovatnije osigurala prvu poziciju u playoff-u Hrvatskog prvenstva. [gs]

Pozivamo vas da dodjete na Stari plac; 21.05. u 15 sati, a 22.05. u 11 sati kada Nada SM Split dočekuje Obuda Warriors iz Mađarske.

Statistika, raspored, vijesti kao i sve drugo što vas zanima o Euro Interleague Baseball možete saznati na sljedečem linku eurointerleaguebaseball.com .© Copyright BK Nada SM Split 2016