Još jedna titula u Splitu

Još jedna titula u Splitu
02. rujna 2016.

Nakon odličnog prvog dijela Euro Interleague Baseball sa 19 pobjeda i 1 porazom čekale su nas još samo dvije stepenice do obrane naslova regionalnog prvaka (Slovenija, Mađarska, Hrvatska, Srbija i Slovačka), polufinale sa Trnavom Angels i finale sa pobjednikom susreta Apollo Bratislava - Olimpija '83 Karlovac

U utakmici sa Trnavom startni bacač Nade SM Split Marin Tadić još jednom je pokazao da na njega svakako treba ozbiljno računati. U devet odličnih izmjena izbacio je deset igrača na stikeout i dopustio samo jedan bod uz četiri udarca. Na udaranju predvodili su Andrija Jaksić (2-4, HR, 2RBI) i nezaustavljivi Andrew Jones (3-5, 3RBI). 

U finalu protiv Apollo Bratislave startao je nepobjedivi Trevor Caughey koji je još jednom odradio vrhunski posao na brdu. U osam izmjena sa osam strike outa bez prošetanog igrača i samo četiri udarca što drugo kazati nego svaka čast i hvala majstore. Utakmicu je zavšio Franko Vrlić-Kovačić sa dva strike outa koji je predvodio u napadu sa dva udarca od pet pokušaja, a pratili su ga Josip Pribilović (2-4) i Matko Dabo (1-2).

27.08.2016.

Polufinale

Nada SM Split - Trnava Angels 9:1

Apollo Bratislava - Olimpija '83 Karlovac 9:2

28.08.2016.

3. mjesto

Olimpija '83 Karlovac - Trnava Angels 6:0

Finale

Nada SM Split - Apollo Bratislava 7:0

© Copyright BK Nada SM Split 2016