Nada SSM - Split na vrhu Olimpa!

Nada SSM - Split na vrhu Olimpa!
04. lipnja 2011.
Prvi krug Lige prvaka je odigran bez poraza. To dovoljno govori o snazi splitske ekipe. Prije današnje utakmice se među navijačima i službenim osobljem moglo čuti da srpska ekipa nema što tražiti protiv raspoloženih spličana. I prije prvog pitcha Jadrana Dadića već je svima bilo jasno tko je najbolji na Balkanu. Koga točno pohvaliti teško je reći. Nada SSM je pod dirigentskom palicom Ivana Račića dobila neku drugu dimenziju. Sve što su igrači Nade SSM pokazali je bilo za klasu više od protivnika. Redom su padali Grci, Srbi, Rumunji, Bugari i opet u finalu Srbi. Nitko nije bio niti blizu da igračima Nade SSM pomuti zasluženo slavlje. Na olimpijskom stadionu orila se pjesma splitskih bejzbolaša TKO JE SVJETSKI ŠAMPION. Ovom pobjedom je Nada SSM - Split ušla među 16 najboljih ekipa Europe. Slijedeči krug Lige prvaka se igra u rujnu ove godine. Na žalost domači navijaći neče imati priliku gledati svoje ljubimce u Splitu jer tamo nema baseball igrališta.

Današnja pobjeda je bila briljantna. Jadran Dadić je na poziciji bacača zatvorio utakmicu sa nulom. Bacio je 10 strike outa. Apsolutna dominacija. Bravo Jadrane. Najbolji si!

Danas se napokon probudio i Jurica Cukar koji je u obrani pružio dobru igru. Beogradu 96 nije pomogao niti amerikanac na mjestu bacača. U napadu su se istakli Goran Šupraha 2-4, Filip Berecka 2-4 i naravno opet on Ivan Račić 2-3. osim trofeja za 1. mjesto igraći Nade SSM su zaslužili i individuale nagrade. Matko Dabo je najbolji bacač sa ERA 0.00, a Ivan Račić najbolji udarač AVG 611.

NADA SSM na krilima pobjede plovi dalje... [sv]
© Copyright BK Nada SM Split 2016