Nada SSM - Split ponovo u finalu...

Nada SSM - Split ponovo u finalu...
29. June 2011.
Karlovac već u prvoj izmjeni dolazi u vodstvo 1:0, ali bacač Nade SSM Mladen Sasso dozvolio je samo mrvice. Tako da Nada SSM već u drugoj izmjeni "proizvodi" dva boda, ali nakon pogreške domače obrane Olimpija izjednačava na 2:2, ali ubrzo Nada SSM vraća utakmicu na svoju stranu bodom za 3:2. I tako smo gledani nemoćne udarače sa jedne i druge strane kada u šestoj izmjeni na dva izbačena igrača Goran Šupraha radi neshvatljivo katastrofalnu pogrešku u vanjskom polju koja je domačine koštala dva primjena boda, a Olimpiji omogučila vodstvo od 4:3, ali odmah u sljedečem napadu također na dva izbačena igrača Ivo Vukosav na udarac Gorana Šuprahe vraća utakmicu na rezultatski početak 4:4.

I kada je sve govorilo da ova utakmica odlazi u produžetke u osmoj izmjeni Ivo Vukosav na udarac Jurice Cukra osvaja bod za pobjedu. Nakon vrhunski odbacanih sedam izmjena Mladena Sassa zamjenjuje Jadran Dadić koji je odlično zadržao napad gostiju koji su imali još jednu šansu u devetoj izmjeni kada Pavao Karin nakon osvojene prve baze naletio na Filipa Berecku koji ga je doslovo izbio sa prve baze poslije njegove trkačke pogreške.

Ulaskom u finalnu seriju protiv BK Zagreba nastavlja se odlična sezona splitskog baseball-a u kojoj su kadeti i juniori osvojili naslove prvaka Hrvatske i to sa samo jednim porazom u cijeloj sezoni. Bravo djeco svaka čast. [gs]

Sve vas pozivamo na prve dvije utakmice finalne serije Hrvatske baseball lige (igra se tko prije četiri pobjede) koje će se odigrati na Starom placu u subotu (2. srpnja) i nedjelju (3. srpnja) sa početkom u 16 sati.
© Copyright BK Nada SM Split 2016