polovičan uspjeh u Karlovcu

polovičan uspjeh u Karlovcu
10. svibnja 2012.
Nada SSM - Split započela je ovogodišnje natjecanje u Karlovcu gdje je pokazala dva lica što je rezultiralo porazom u subotu od 9:3. U toj utakmici Splićani su pogriješili sve što se dalo pogriješiti, a kada je napokon Nada SSM – Split postavila stvari na svoje mjesto i imala šansu u 7. izmjeni napraviti preokret zakazali su najiskusniji. Bila je ovo zaslužena pobjeda Olimpije koja je smireno od početka do kraja igrala svoju igru i konstantnim pritiskom na bacača i obranu gostiju iz Splita napravila dovoljnu bodovnu zalihu da bi se Nada SSM – Split ovog dana neprepoznatljivo lošim napadom mogla vratiti u igru.

Nakon prospavane noći u drugoj utakmici koja se igrala u nedjelju Nada SSM – Split od prve izmjene kreće kako najbolje zna agresivno i pametno što je rezultiralo ranim vodstvom od 2:0. Za karlovčane na brdu je započeo povratnik iz SAD-a Slobodan Gales koji je ponovo imao problema sa raspoloženim splitskim napadom, dok je za Nadu SSM - Split započeo Andrija Jakšić odbacavši odličnih 6. izmjena bez zaslužena boda. U 7. Izmjeni Olimpija Karlovac pokušava se vratiti u "život", ali samo do 4:4 i home run-a Filipa Berecke koji je trasirao put za još 5 bodova do kraja utakmice i pobjede Nade SSM – Split od 10:6. [gs]

Ovog vikenda (12. i 13.05) slijedi nastavak Inter lige grupe "Jug" na Starom placu protiv Beograda 96 (prvak Srbije) sa početkom u 16 i 11 sati.
© Copyright BK Nada SM Split 2024.