"Sezona izazova"

12. ožujka 2012.
Nakon 2011.g u kojoj su juniori i kadeti osvojili prvenstvo Hrvatske, a seniori dobar dio sezone igrali odličan baseball u kojoj su imali nevjerovatni niz od 17 utakmica bez poraza te osvojili kvalifikacijski turnir Lige prvaka u Ateni, ali nažalost nisu uspjeli obraniti titulu prvaka Hrvatske i Inter lige pošto se na tom putu našao preporođeni BK Zagreb kojeg je prošle godine vodio Mike Hartley (u veljači potpisao za talijanski Grosseto) i koji ih je odveo do trostruke krune; prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske i Inter liga.

Samo nekoliko dana nas dijeli do početka nove sezone i novih izazova. Sezone u kojoj seniorski pogon Nade SSM Split od 17.03. do 31.07. ima 40 utakmica na četri fronta; Hrvatsko prvenstvo, Kup Hrvatske, Inter liga i Liga prvaka. Sezona u kojoj će juniori i kadeti pokušati obraniti naslov prvaka Hrvatske dok će mladež pokušati popraviti neočekivano loš rezultat od prošle godine kada se nisu uspjeli plasirati na završni turnir Prvenstva Hrvatske.

Hrvatski baseball također očekuju veliki izazovi u svim uzrasnim kategorijama, tako seniorska reprezentacija nastupa u Nizozemskoj od 7. do 16. rujna na Europskom prvenstvu, dok će juniorska reprezentacija nastupati na kvalifikacijskom turniru za prvenstvo Europe u Francuskoj, a u Sisku na novoizgrađenom baseball igralištu "Nest" odigravati će se kvalifikacijski turnir za Kadetsko prvenstvo Europe.[gs]
© Copyright BK Nada SM Split 2016